-->

Vær sikker på et flot resultat

Malerarbejde for private og erhverv

Alle former for indvendigt og udvendigt malerarbejde udføres

Trænger dine vægge eller lofter til en frisk omgang maling? Skal husets facade friskes op eller males i en ny farve? Eller skal du have malet døre og vinduer? Måske trænger træværket til en god oliebehandling eller anden form for træbeskyttelse?

Hos MA Maler tilbyder vi alt inden for indvendigt og udvendigt malerarbejde. Vi er dit lokale malerfirma i Århus, Tilst, Sabro og omegn, og vi udfører professionelt arbejde for både private og erhverv i området.

Trænger væggene til ny maling?

Inden du flytter ind i dit nye hjem, er det dejligt at få ordnet og malet vægge og lofter. Så kan du selv vælge dine favoritfarver og sætte dit eget præg på de enkelte rum.

Det er dog også dejligt at få malet, hvis du bare har brug for lidt forandring, selvom du bliver boende i det samme hus eller den samme lejlighed. Forandring fryder, siger man jo og nogle gange trænger man til nye farver.

Der er ingenting, der frisker så godt op og virker så inspirerende som nye farver på væggene!

Vi vejleder dig altid gerne. Vi har masser af farveprøver, som du kan lade dig inspirere af, og vi maler også gerne en prøve på din væg, så du lige kan få en ”smagsprøve” og gå og ”tygge lidt på”. Vores farverådgivning bygger på solid viden og erfaring inden for branchen. Hvis du ved præcis, hvad du vil have, så går vi bare direkte til malerarbejdet!

Vi er altid bevidste om, at det er dit hjem, vi arbejder i. Derfor gør vi meget ud af at dække godt og grundigt af og at rydde pænt op efter os.

Ud over selve malerarbejdet sørger vi naturligvis også for spartlung af væggene, og vi opsætter også filt, væv og tapet. Det kan du læse mere om her.

Giv husets facade et helt nyt look

Maling af husets facade gør en kæmpe forskel. Det har du måske set eksempler på i programmer som ”I hus til halsen”. Et nyt farvevalg kan virkelig gøre underværker, når du f.eks. ønsker at tiltrække nye købere. Malerarbejde alene kan forvandle et trist og anonymt hus til et moderne og attraktivt hus.

Trænger træværket på huset, vinduer og døre eller træterrassen til oliebehandling, maling eller anden træbeskyttelse, så klarer vi også det. Vi vejleder dig gerne, så du får den mest optimale løsning og de bedste produkter til det konkrete projekt. Godt malerarbejde skal både være flot og holdbart i længden.

Når vi maler murværk såvel som træværk, så foretager vi gerne småreparationer ved samme lejlighed, så du ikke skal til at have fat i flere forskellige håndværkere. Vi har erfaringen og kender også vores egne begrænsninger. Lad os kigge på sagen og tage en snak om, hvad der skal til i det givne tilfælde

Hvad koster en maler?

Vores priser på malerarbejde varierer fra opgave til opgave. Hos os er du dog altid garanteret masser af kvalitet for pengene, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris.

Kontakt os endelig! Så finder vi en god løsning sammen. Du kan fange os via kontaktformularen her på hjemmesiden eller ved at skrive til os på mamaler@outlook.dk eller ringe direkte på: 53 53 57 60

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne om MA maler ApS

​​★★★★★

God kvalitet til fair pris!

"Mangler du at få malet en væg eller to? Så kontakt Mesut abim, for han er go'! - God kvalitet til fair pris!"

Hamed Sedighi

​​★★★★★

Super flot arbejde

"Vi har fået spartlet og sat filt op i hele vores hus, og det er super flot arbejde"

Karen Løgstrup

MAmaler ApS

Havkærvej 57

8381 Tilst

Kontakt os

Telefon: 53 53 57 60

E-mail: mamaler@outlook.dk

CVR: 40135685

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.