-->

Få flotte tapet vægge

Spartling af vægge der sikrer glatte og ensartede overflader

Professionelt spartelarbejde

Hos MA Maler udfører vi spartling af vægge for både privatpersoner og erhvervskunder. Vores malerfirma er beliggende i Tilst, og vi har derfor særligt mange kunder i vores eget lokalområde, men vi kører også gerne ud til store som små opgaver i Sabro, Århus og omegn.

Vi sikrer dig en glat og ensartet overflade

Vi udfører både spartling af vægge som en særskilt opgave, hvis du hellere selv vil udføre malerarbejdet, men også som forberedelse til vores malerarbejde eller til opsætning af væv, filt eller tapet.

Inden vi maler dine vægge eller opsætter tapet, væv eller filt på dem, så sørger vi selvfølgelig for at sikre, at overfladen er i orden. Det har nemlig en afgørende betydning for det færdige resultat.

Derfor bruger vi den nødvendige tid på at rense og rengøre væggen, ligesom vi fjerner eventuelle gamle tapeter eller tapetrester. Hvis der er behov for det, udfører vi også spartling af vægge, så du kan være sikker på, at du får det bedst mulige resultat, når du vælger at lade os udføre dit arbejde. Vi tilbyder også fuldspartling af dine vægge, hvis du ønsker det.

Vi lægger vægt på et resultat i høj kvalitet

Uanset hvilken opgave du skal have udført af os, og uanset om du har en større eller en mindre opgave til os, så lægger vi altid utrolig stor vægt på, at du får et flot resultat i en høj kvalitet – og naturligvis til en god pris.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og vi tilbyder både spartling af vægge i badeværelse og andre vådrum samt i opholdsrum.

Vi bruger altid den nødvendige tid på at dække grundigt af, inden vi går i gang med at spartle dine vægge, ligesom vi altid rydder pænt op efter os selv, når vi er færdige med vores arbejde.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på spartling af vægge

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder spartling af vægge i høj kvalitet til en skarp pris.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne om MA maler ApS

​​★★★★★

God kvalitet til fair pris!

"Mangler du at få malet en væg eller to? Så kontakt Mesut abim, for han er go'! - God kvalitet til fair pris!"

Hamed Sedighi

​​★★★★★

Super flot arbejde

"Vi har fået spartlet og sat filt op i hele vores hus, og det er super flot arbejde"

Karen Løgstrup

MAmaler ApS

Havkærvej 57

8381 Tilst

Kontakt os

Telefon: 53 53 57 60

E-mail: mamaler@outlook.dk

CVR: 40135685

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.